Wonen in architectuur

Wonen is meer dan een huis. Het is een van de fundamenten van het bestaan. Uw huis moet ook werkelijk uw thuis zijn en laten zien wie u bent. Of u alleen woont of met het gezin, iedereen moet er optimaal tot zijn recht kunnen komen.

Voor een goed ontwerp luister ik heel goed wat de behoeften, wensen en dromen zijn, hoe iedereen alleen of samen functioneert en wat ieders gewoonten zijn. Vervolgens wordt de bouwkundige staat beoordeeld en een ruimtelijke inventarisatie gemaakt.

Afhankelijk van de eerder geformuleerde uitgangspunten wordt een ontwerp gemaakt. Een ontwerp is altijd op maat en afhankelijk van de omvang van de opgave. Van een nieuwe ruimtelijke indeling met bouwkundige tekeningen en maatwerkinrichting tot kleur-, materiaal- en verlichtingsplan. Ook stoffering en al het meubilair behoren tot de onderdelen van een ontwerp. U bepaalt zelf welke onderwerpen u laat meenemen in het ontwerp.

Geen project is te groot of te klein, ik ben u altijd graag van dienst. Of het nu een kleuradvies is of een grote transformatie, u kunt voor alles bij van Gemert – interieurarchitectuur terecht. Voor alle type woningen of panden die nu nog een andere bestemming hebben maak ik een passend en verrassend ontwerp. Het kan gaan om een nog te bouwen woning, een bestaande woning of een monumentaal pand, maar altijd wordt gezorgd voor een optimale en unieke oplossing speciaal voor u.

Ook de begeleiding van de uitvoering kunt u aan mij overlaten: u heeft geen zorgen en van Gemert – interieurarchitectuur zorgt voor het mooiste resultaat.

Een eerste kennismaking waarin we samen de wensen en mogelijkheden bespreken is altijd vrijblijvend.

Woonarchitectuurprojecten

Ontwerp boeken- en servieskasten - Groningen

> De vraag

Voor een klein appartement in Groningen wilden de bewoners graag een mooie boekenkast. Eigenlijk wisten ze ook niet waar ze servies, glazen en flessen moesten laten. Ze vermoedden over niet al te lange tijd te zullen verhuizen. Het zou ook fijn zijn de kast in de toekomst te kunnen uitbreiden.

More

Keizersgracht Amsterdam renovatie interieur Rijksmonument

> De vraag

Het appartement van aanvankelijk 90 m2 moest volledig gerenoveerd worden en van een geheel nieuwe interieur voorzien. Enkele jaren later is in dezelfde stijl een naastliggend appartement toegevoegd waarmee de woning 127 m2 gebruiksoppervlak kreeg.

More

Contact

logo

Veemarkt 191
1019 CH Amsterdam
T +31 (0)20 - 620 49 65
M +31 (0)6 - 222 08 007
E info@vangemert-int.nl