Werkwijze

We hebben veel ervaring in gevarieerde opdrachten en grote kennis van de maatschappelijke vragen en opgaven van dit moment. Van particulier tot zakelijk en cultureel, en van praktisch tot inventief en utopisch.

Ter plaatse wordt bij de eerste kennismaking uitgelegd hoe een ontwerp- en uitvoeringstraject eruit kan zien. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een offerte en kunt u besluiten tot de opdracht of een deel daarvan.

Afhankelijk van het type opdracht kan samengewerkt worden met andere professionals uit diverse disciplines.

> opdracht

Alles kan! Van conceptontwikkeling tot oplevering, van historische interieurs tot nieuwe werkvormen en van verlichtings- of kleuradvies tot volledige renovatie of verbouw. En natuurlijk maatwerk speciaal voor uw situatie.

> kosten

de eerste kennismaking en gesprek zijn altijd gratis. U bent nergens toe verplicht.

De kosten zijn afhankelijk van uw vraag: een kortdurend advies is tenslotte anders dan een complete renovatie. U ontvangt altijd een heldere offerte vooraf. Er wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met uw budget.

> projecten

Particuliere opdrachtgevers, justitiële instellingen, horeca, retail, onderwijs, kinderdagverblijven, kantoren, maatwerk meubilair, massa- en haalbaarheidsstudies.

> algemene voorwaarden

afhankelijk van de aard en grootte van de vraag zijn de BV (basis voorwaarden) 2001, de CR (consumentenregeling) 2013 of de DNR (de nieuwe regeling) 2013 van toepassing.

Contact

logo

Veemarkt 191
1019 CH Amsterdam
T +31 (0)20 - 620 49 65
M +31 (0)6 - 222 08 007
E info@vangemert-int.nl