Over Van Gemert Interieursarchitectuur

> voor wie

van gemert interieurarchitectuur werkt graag aan projecten die er toe doen. De ambitie van de opdrachtgever is ons plezier. Vakbekwaam, integer, enthousiasmerend en verbindend. We delen met u het creatieve proces. Voor wie? Voor iedereen! Wij laten ons graag uitdagen.

> over ons

‘we’ is Christine van Gemert en partners: is de opgave kleinschalig, dan ontwerpt en begeleidt Christine het proces. Bij grootschaliger projecten zijn ook deskundige partners betrokken zoals bijvoorbeeld constructeur, akoestisch adviseur, architect, restauratie-architect, grafisch vormgever en andere interieurarchitecten. Met elkaar vormen we een groot, flexibel en professioneel netwerk.

> en wie ben ik

Christine van Gemert 02Christine van Gemert: allereerst ontwerper van duurzame interieurs speciaal voor u.

Interieurarchitect sinds 1996 en sindsdien ingeschreven in het Architectenregister, opgeleid aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en gespecialiseerd in architectonische vormgeving en stedelijk interieur, zelfstandig werkzaam, docent interieurarchitectuur, colleges in binnen- en buitenland, oud-voorzitter van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI), spreker op (inter)nationale conferenties over interieurarchitectuur, diverse bestuursfuncties op het gebied van interieurarchitectuur zoals DutchDFA en Stichting Bureau Architectenregister, organisator van interieur events, bijvoorbeeld het World Interiors Event Amsterdam.

> Interieurarchitect

is een beschermde titel. Alleen zij die een door de overheid erkende opleiding hebben gevolgd en over voldoende beroepservaring beschikken mogen zich interieurarchitect noemen en zich inschrijven in het Architectenregister. Met een interieurarchitect bent u verzekert van grote vakinhoudelijke kennis. Een interieurarchitect schoolt zich voortdurend bij en is op de hoogte van vaktechnische en maatschappelijke ontwikkelingen. De titel interieurarchitect geeft u zekerheid.

> projecten

Particuliere opdrachtgevers, justitiële instellingen, horeca, retail, onderwijs, kinderdagverblijven, kantoren, maatwerk meubilair, massa- en haalbaarheidsstudies.

Contact

logo

Veemarkt 191
1019 CH Amsterdam
T +31 (0)20 - 620 49 65
M +31 (0)6 - 222 08 007
E info@vangemert-int.nl