Architectuur om in te werken

Kantoren

img2

Werken is een plezier. In ieder geval wel bij ons: wij vinden het elke weer een inspirerende opgave om een werkomgeving te transformeren voor optimaal gebruik en volledig passend bij de identiteit van de organisatie.

Goed gebruik en identiteit horen bij elkaar en versterken elkaar. Wij zijn op de hoogte van alle regelgeving en vertalen de praktische vereisten naar een specifieke werkomgeving met een heel eigen karakter.

Wij inventariseren de vereisten en aanvullende wensen en de identiteit van zowel de werkomgeving als het pand waarin gewerkt wordt of gaat worden. Het gehele traject kan van huisvestingsvisie en ontwerp tot en met de oplevering door ons worden verzorgd en begeleid.

Of het nu een nieuw, bestaand of monumentaal pand is: van Gemert – interieurarchitectuur ontwerpt voor u de meest optimale en verrassende werkomgeving.

Overheidsgebouwen

img2

 

Werkarchitectuurprojecten

De Drie Heuvelen - het nieuwe kantoorpand van Uitgeverij Prometheus

> De vraag

Dit bijzondere en monumentale grachtenpand in het centrum van Amsterdam moet geschikt worden gemaakt voor de nieuwe gebruiker Uitgeverij Prometheus als kantoorpand. In het achterhuis bevindt zich een appartement dat dezelfde bestemming blijft houden maar geschikt wordt gemaakt voor hedendaags gebruik.

More

Contact

logo

Veemarkt 191
1019 CH Amsterdam
T +31 (0)20 - 620 49 65
M +31 (0)6 - 222 08 007
E info@vangemert-int.nl